Post #145

BYBGlassesFinal

Ние от BinYourBoss.com ежедневно търсим нови методи за постигане на финансова независимост чрез участие в различни сфери на световния финансов пазар, споделяйки опита си с посетителите на нашия сайт.

image3
USITech

Преобърнете живота си

USI-Tech - първата в света платформа за автоматична търговия с Bitcoin, предлагаща план за възвръщане на ващите инвестиции, който е иновативен и наистина може да ви помогне да промените живота си.

Платформа за автоматична търговия – Нямате нужда от опит

Минимална стойност на стартов пакет от €50 с която можете да започнете вашето Bitcoin приключение

140% възвръщаемост на вложения капитал за 6 месеца, към която се добавя и увеличената стойност на самия Bitcoin – с прогноза стойността му да прехвърли $10,000 през 2018. (Данните за прогнозата са от Януари 2017)

opengraph

Превърнете €50 в €600 само за ШЕСТ месеца.

Превърнете €50 в €600 само за ШЕСТ месеца.

Първата в света напълно автоматична система за търговия с криптовалута с иновативен план за възвръщане на вложения капитал.

Професионална фирма
Професионална търговия
Професионален екип

Автоматични печалби, лесно следени чрез безплатно iOS или Android приложение.

Ежедневна възможност за изтегляне на вашите печалби.

Няма нужда да продавате.

Работите със софтуер, преминал през над 100 версии за 8 години разработка.

Работите със софтуер, преминал през над 100 версии за 8 години разработка.

Как работи?

Сега е идеалното време да започнете заради динамичността на криптовалутите.

Само за €50 клиентите ни имат възмоцност да купят пакет с автоматичен софтуер работещ за тяхната печалба.

Вложеният капитал се вкарва в обръщение и се възвръща за около 100 дни*. След това софтуерът продължава да го използва за още 40 дни за да генерира печалба. При средна печалба от 1% на ден това е 140% възвръщаемост за целия период.

Най добрата част! През всичкото това време вие можете да влагате натрупаната печалба в купуването на допълнителни пакети, колкото поискате. Някои от нашите клиенти притежават СТОТИЦИ а и в някои случаи ХИЛЯДИ пакети работещи за тях дори сега в този момент!

И последно – имате възможност да се включите в нашата реферална програма. Ще ви бъде трудно да си мълчите за този нов начин за печелене на пари... Но ние не искаме да си мълчите. За всеки пакет закупен по ваша препоръка USI-Tech ви изплаща 10% комисионна. Тази комисионна, платена в биткойни е ваша и можете да направите с нея каквото пожелаете. Използвайте я да купувате още пакети, изтеглете я във вашия биткойн портфейл или я внесете във вашата биткойн карта и пазарувайте! Все повече и повече магазини приемат Bitcoin, а и винаги можете да обърнете вашите биткойни в „твърда“ валута по ваш избор.

*All days are approximate. Return on Capital will be between 0.75 and 1.25% each day. Returns will be paid until 140% is achieved.